Ontbijtsessie voor makers en medemakers Makersfestival

Creatieve broedplaats

Hogeschool Windesheim en TechThis organiseren op 18 maart het Makersfestival in Zwolle. Hét festival voor uitvinders en ontdekkers van 8 tot 18 jaar. Voor iedereen die iets (of niets!) heeft met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen. 

Op zaterdag 18 maart wordt het voormalige Philips terrein omgetoverd tot een creatieve broedplaats voor technische snufjes, hightech uitvindingen en grappige ontdekkingen. Je kunt er van alles 'maken’ en bekijken. Vooral kinderen en jongeren van 8 tot 18 ontdekken hoe leuk techniek en innovatie is. Maar ook voor vaders en moeders, opa’s en oma’s is er genoeg uit te vinden.

Gratis maar wel aanmelden!

Ter voorbereiding op het Makersfestival hebben makers en medemakers afgelopen week een ontbijtsessie met elkaar gehad waarbij ook basisschoolleerlingen aanwezig waren om een aantal van de geplande workshops te testen. Heel enthousiast waren de leerlingen die zaterdag de 18e maart het festival zeker zullen bezoeken en verder gaan ontdekken hoe leuk techniek is!

Het Makersfestival is gratis, maar aanmelden is wel nodig. Dat kan vanaf nu via de speciale festivalwebsite www.makersfestivalzwolle.nl
Hierop staat ook meer informatie over het programma.